Veteran VM i Friidrott som extra sommarjobb för klubbens ungdomar.

Publicerad 2024-04-14 13:29
Wma
Datumen 13-25 augusti 2024 arrangeras Veteran-VM i Göteborg - en utav friidrottsvärldens största tävlingar sett till antal startande och grenar. Lerum Friidrott har tillsammans med alla andra friidrottsklubbar i Göteborg samt GFIF ansvaret för att detta arrangemang skall gå vägen, bland annat genom att engagera en stor mängd funktionärer. I gengäld erbjuds en bra ekonomisk ersättning för varje funktionärstimma (preliminärt 140kr per timma).

Då detta arrangemang behöver hanteras utanför våra normala åtaganden så har styrelsen beslutat att våra ungdomar (från -08 till och med juniorer) erbjuds att få hela funktionärsersättningen från GFIF tillgodo som lön alternativt träningsbidrag. Lön kan betalas ut från klubben upp till ett halvt basbelopp baserat på totala ersättningar under 2024 (ex. friidrottsskola, unga tränare, etc.). Utöver detta ges ersättningen som träningsbidrag.

Notera att detta erbjudande förutsätter att den aktive först har fyllt sin kvot av funktionärsdagar för ordinarie arrangemang.

Vi behöver först och främst måste säkra våra normala åtaganden för året, inklusive friidrottsskolans augustivecka som går parallellt med Veteran VM. Detta är dock en unik möjlighet att medverka vid ett av friidrottsvärldens största evenemang, denna gång på hemmaplan i Göteborg.

Seniorer och veteraner är naturligtvis också välkomna att anmäla sig som funktionärer och stöttar då Lerum Friidrott med sin insats.

För mer information om arrangemanget se: WMA Hemsida

Anmälan som funktionär hittar du här: Anmälan Funktionär WMA

Mvh

Styrelsen via Peter Larsson

Peter Larsson

Sponsorer

Lerum Friidrott:

Md sl 8304 c pos r2 ppt
Md le logo 2020 rgb orange
Md logga alone 200x72
Stötta Lerum Friidrott när du näthandlar.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub