Tävlingstrappan

Utomhus 2024

För utomhussäsongen 2024 kommer klubben tävla gruppvis enligt följande modell, som innebär en stegring av framförallt större tävlingar ju äldre barnen blir och desto mer de tränar. Anmälan för aktiva i stadie 1-3 sker via tävlingsansvarig och för stadie 4-5 på egen hand efter dialog med ansvarig tränare. Ska tävlingstrappan frångås, krävs även dialog med klubbchef, annars kan aktiva själva få stå för tävlingskostnaden.

Var också noggranna med att läsa vår tävlingspolicy där det t.ex. framgår att vi tar ut en tävlingsavgift för aktiva som tävlar i Lerum friidrott.

För nedladdningsbar PDF klicka här


Inomhus 2023/2024

För Inomhussäsongen 2023/2024 kommer klubben att tävla gruppvis enligt följande modell, som innebär en stegring av framförallt större tävlingar ju äldre barnen blir och desto mer de tränar. Anmälan för aktiva i stadie 1-3 sker via TVA (Tävlingsansvarig) och för stadie 4-5 på egen hand efter dialog med ansvarig tränare. Ska tävlingstrappan frångås, krävs även dialog med Klubbchef, annars riskerar aktiva att själva få stå för tävlingskostnaden i form av startavgift.


För nedladdningsbar PDF klicka här

Sponsorer

Lerum Friidrott:

Md sl 8304 c pos r2 ppt
Md le logo 2020 rgb orange
Md logga alone 200x72
Stötta Lerum Friidrott när du näthandlar.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub