Välkommen till Lerum Friidrott

Vad är Lerum Friidrott?

Lerum Friidrott är en ideell förening med idén att bedriva tränings- och tävlingsverksamhet i friidrott för alla från 8 år och uppåt. Läs mer om vår vision och värdegrund under fliken Idé, Vision & Värderingar.

I dokumentet Välkommen till Lerum Friidrott har vi sammanställt mer djupgående information under följande rubriker:

  • Om idrottsklubben Lerum Friidrott
  • Avgifter, insatser och förmåner som medlem
  • Så tränar och tävlar vi - de olika stadierna
  • Friidrott - fördelar med en individuell resultatidrott
  • Lerum Friidrotts 10 föräldrabud
  • Föreningspolicys i urval

Vem kan börja i Lerum Friidrott?

7-12-åringar är välkomna att delta i Lerum Friidrottsskola. Alla som är 8 år och äldre är välkomna att börja träna och tävla i Lerum Friidrott i. I augusti månad, efter Friidrottsskolans andra vecka, har vi som ambition att starta upp en ny träningsgrupp för barn som fyller 8 år under kalenderåret.

Är du intresserad av att börja, gå då till fliken Börja friidrotta.

Vad tränar man på?

I Lerum Friidrott tränar och tävlar vi efter en utvecklingstrappa. Från det att du börjar friidrotta som 8-åring tills dess att du är senior eller veteran. Utifrån denna trappa har vi delat in verksamheten i sju följande stadier:

Här tränar vi!


Utomhus, maj - sep

Utomhusträningen i Lerum Friidrott bedrivs på vår fina friidrottsarena, Stenkullen IP, som ligger i anslutning till vårt klubbhus och kansli på Granitvägen 3 i Stenkullen. Stenkullen IP ligger i ett idrottsområde där även ishall, fotbollsplaner och sportanläggningar ligger belägna. Klubbhuset delar vi med fotbollsklubben Stenkullen GOIK.

Stonehill IP sett från kansliet.


Inomhus, okt - apr

Inomhus tränar vi i Förbohallen på Gråbovägen 15 i Stenkullen, som ligger ett par hundra meter bort från utomhusarenan. Förbohallen är en kombinationshall för både handboll och friidrott. Styrketräningen inomhus sker på Lerum Gymnasium i styrkelokalen.

Kombinationshallen Förbohallen sett från läktaren under Lilla God Jul 2023.

Vad kostar det?

Friidrott är en väldigt billig idrott jämfört med många andra idrotter. För att se de förmåner och avgifter som är kopplade till dig som medlem, klicka här

Sponsorer

Lerum Friidrott:

Md sl 8304 c pos r2 ppt
Md le logo 2020 rgb orange
Md logga alone 200x72
Stötta Lerum Friidrott när du näthandlar.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub