För skolidrott

Bokning av idrottsdag för skolor

Ta del av våra uthyrningsvillkor nedan. Vet du vad som gäller kan du direkt skicka in en bokningsförfrågan med hjälp av webformuläret: Webformulär bokningsförfrågan skola


Lediga datum? Kolla i bokningskalendern!

Gå in på bokningskalendern för att se vilka datum och tider som är lediga.

Till bokningskalendern


Bokningsvillkor

Arenabokning Stonehill IP

Stonehill IP är beläget i Stenkullen, ca 2,5 mil från Göteborg, med gångavstånd från Alingsåspendeln. Det är en arena fullt utrustad för alla friidrottsgrenar och tillgång till läktare under tak, omklädningsrum och grill. Anläggningen ägs av Lerums kommun, medan Lerum Friidrott (LFI) hyr arenan och ansvar för utrustning och uthyrning till tredje part. När anläggningen inte används av LFI finns det möjlighet att hyra arenan enligt nedanstående.

Betalning

Lerum Friidrott fakturerar hyresgästen till angiven adress med 30 förfallodagar efter bekräftad bokning.

Avbokningsregler

Vid avbokning 14 dagar före bokat datum eller tidigare utgår avgiften.Vid avbokning 13-7 dagar före bokat datum faktureras 25% av hyresavgiften.Vid avbokning 6-2 dagar före bokat datum faktureras 50% av hyresavgiften.Vid avbokning 1 dag före eller senare faktureras 75% av hyresavgiften.

Försäkring

Tränande/tävlande som använder arenan och inte är medlemmar i LFI täcks inte av LFI's försäkringar. Lerum Friidrott ansvarar inte för någon aktiv som vistas i klubbhus och/eller på vår arena.


Våra bokningstyper

A. Skolidrott

För uthyrning till skolor ingår ensamrätt till arenan, träningsredskap, sekretariat, ljudanläggning, trådlös mikrofon samt tillgång till WC i måltornsbyggnaden. I bokningen ingår visning av anläggningen samt genomgång av hur ljudanläggning fungerar.

Skolans ansvar

Lärare och ledare ansvarar för att samtliga redskap plockas in och ställs tillbaka på samma plats som inför uthyrningen samt att alla utrymmen låses. Kvarglömda saker samlas ihop och tas tillbaka till skolan samt skräp på läktaren slängs. Vid hyra av anläggningen för skolidrott tas en avgift om 450 kr /klass och dag ut.

Sponsorer

Lerum Friidrott:

Md sl 8304 c pos r2 ppt
Md le logo 2020 rgb orange
Md logga alone 200x72
Stötta Lerum Friidrott när du näthandlar.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub