Events, kick-offs och barnkalas m.m.

En arena för många ändamål!

Vår arena Stonehill IP, som ägs av Lerums Kommun och förvaltas av Lerum Friidrott, är belägen i Stenkullen, Lerum. Det är det perfekta stället att lägga en Kick-Off på. Arenan kan hyras för skolidrott, tävlingar eller företagsevent.

Boka Ditt event hos oss!

Vi har många års erfarenhet av att arrangera företagsevent för allt från mindre sällskap på 10-30 pers till företag med över 100 anställda. Vi har erbjudit allt från klassiska friidrottsfemkamper och hitte-på-grenar till specialevent med zorbboll och uppblåsbara hinderbanor. Med våra duktiga instruktörer skräddarsyr vi ert företagsevent så som ni vill ha det!

Använd detta formulär om du vill boka anläggningen för något av följande ändamål:

 • Svensexor och möhippor
 • Företagsevent och kick-offs
 • Barnkalas
 • Träning med ditt lag eller din förenings träningsgrupp
 • Tävlingar

Webformulär bokningsförfrågan övriga

Lediga datum? Kolla i bokningskalendern!

Gå in på bokningskalendern för att se vilka datum och tider som är lediga.

Till Bokningskalendern

Bokningsvillkor

Arenabokning Stonehill IP

Stonehill IP är beläget i Stenkullen, ca 2,5 mil från Göteborg, med gångavstånd från Alingsåspendeln.Det är en arena fullt utrustad för alla friidrottsgrenar och tillgång till läktare under tak, omklädningsrum och grill.Anläggningen ägs av Lerums kommun, medan Lerum Friidrott (LFI) hyr arenan och ansvar för utrustning och uthyrning till tredje part. När anläggningen inte används av LFI finns det möjlighet att hyra arenan enligt nedanstående.

Betalning

Lerum Friidrott fakturerar hyresgästen till angiven adress med 30 förfallodagar efter bekräftad bokning.

Avbokningsregler

Vid avbokning 14 dagar före bokat datum eller tidigare utgår avgiften.Vid avbokning 13-7 dagar före bokat datum faktureras 25% av hyresavgiften.Vid avbokning 6-2 dagar före bokat datum faktureras 50% av hyresavgiften.Vid avbokning 1 dag före eller senare faktureras 75% av hyresavgiften.

Försäkring

Tränande/tävlande som använder arenan och inte är medlemmar i LFI täcks inte av LFI's försäkringar. Lerum Friidrott ansvarar inte för någon aktiv som vistas i klubbhus och/eller på vår arena.

Våra bokningstyper

A. Skolidrott

För uthyrning till skolor ingår ensamrätt till arenan, träningsredskap, sekretariat, ljudanläggning, trådlös mikrofon samt tillgång till WC i måltornsbyggnaden. I bokningen ingår visning av anläggningen samt genomgång av hur ljudanläggning fungerar.

Skolans ansvar

Lärare och ledare ansvarar för att samtliga redskap plockas in och ställs tillbaka på samma plats som inför uthyrningen samt att alla utrymmen låses. Kvarglömda samlas ihop och tas tillbaka till skolan samt skräp på läktaren slängs.Vid hyra av anläggningen tas en avgift om 450kr/klass och dag ut som faktureras i efterhand till angiven fakturaadress.


B. Tillgång till endast löparbanor och gräsplan

Enskilda personer tränar gratis, men pågår friidrottsträning (LFI eller andra arrangemang) så kan träning endast ske på de delar av arenan som inte används.

För grupper från andra ideella föreningar

För grupper på 5 personer eller fler ska arenan bokas och en avgift om 100kr/h faktureras ut i efterhand. I denna bokning ingår endast tillgång till anläggningen med reservation för att företräde lämnas till de grupper i LFI som har träning. Bokningsförfrågan görs via formuläret nedan.

För näringsidkare

För näringsidkare ska arenan bokas och en avgift om 300kr/h upp till fyra klienter faktureras ut i efterhand. Kontakta oss för offert om bokningen gäller fem klienter eller fler.I denna bokning ingår endast tillgång till anläggningen med reservation för att företräde lämnas till de grupper i LFI som har träning.


C. Träningsläger

Vi hyr ut arenan för träningsläger men med reservation för våra egna träningsgruppers gällande tider. För uthyrning till träningsläger ingår träningsredskap, sekretariat, ljudanläggning, trådlös mikrofon samt omklädning och WC i vårt klubbhus. Kostnad på offert. Det finns även möjlighet att bo i vårt klubbhus till en kostnad av 2000kr/dygn och 1500kr för efterföljande dygn. Klubbhusbokningar görs via info@stenkullengoik.com. Observera att vid WC-besök i klubbhuset måste tränare/ledare följa med, då klubbhuset (arbetsplats för anställda i Stenkullen GOIK och Lerum Friidrott) annars kan bli en lekplats för barnen. LFI har inte heller något ansvar för de aktiva som vistas varken i klubbhuset eller på arenan.


D. Friidrottstävling

Vår arena är fullt utrustad för att kunna hålla regelmässigt godkända tävlingar. Vid bokning av arenan ingår ensamrätt till arenan, tävlingsredskap, sekretariat, ljudanläggning, trådlös mikrofon samt tillgång till 2 omklädningsrum, WC, samlingssal och kök i vårt klubbhus. I bokningen ingår även färdigställda sektorslinjer efter önskemål.Vid tävlingsuthyrning faktureras följande avgift i efterhand till angiven fakturaadress:

< 200 starter:3 500 kr
200-500 starter:5 000 kr
> 500 starter:10 kr /start


E. Friidrottsevent

Att testa på friidrott under kick-offen, svensexan eller möhippan är en populär aktivitet. Vi arrangerar en aktivitet skräddarsydd efter Era behov där följande ingår:

 • Friidrottsinstruktör. En eller flera av våra aktiva, beroende på gruppens storlek instruerar er i friidrottens grenar efter överenskommet upplägg.
 • Tävlingsredskap. För dessa event erbjuder vi våra finaste redskap godkända för tävling.
 • Sekretariat. Om tävling är en del av eventet finns yta för sammanräkning av resultat etc. med bredband och skrivare/kopiator.
 • Ljudanläggning & trådlös mick. För en god stämning krävs bra musik. I vår ljudanläggning kan du koppla in CD eller annan mobil enhet, såsom dator och smartphone. Med vår trådlösa mick kan du kommentera eventet på ett effektfullt sätt.
 • Omklädning, dusch och WC. Två st omklädningsrum ingår med 4 duschar i varje rum samt en toalett i varje rum.
 • VALBAR: Matpaket. Med vårt kontaktnät kan vi erbjuda mat efter önskemål med allt från grillning på plats till kallskuret.


Kostnaden för friidrottsevent är följande:

Friidrottsevent med instruktör4 000kr upp till 10 pers, 400kr /pers 11-20 pers, över 20 pers på offert
Friidrottsevent med instruktör och mat5 000kr upp till 10 pers, 500kr /pers 11-20 pers, över 20 pers på offert


Annan typ av arrangemang

Om intresset rör någon annan typ av arrangemang eller om det gäller friidrottsföreningar som inte ingår i GFIF, kontakta LFI för förslag/prisuppgift.

Sponsorer

Lerum Friidrott:

Md sl 8304 c pos r2 ppt
Md le logo 2020 rgb orange
Md logga alone 200x72
Stötta Lerum Friidrott när du näthandlar.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub