Lerum Friidrottsskola

För ledare

Jobba extra som ledare under Lerum friidrottsskolor!

Vår förening är stolt över att kunna ge dig som ungdomsaktiv i föreningen möjlighet att jobba extra som friidrottsskoleledare. Att jobba som friidrottsskoleledare är för många inte bara det första feriearbetet med betald lön, utan ger en jättefin erfarenhet av ledarskap, ansvarstagande och samarbete - något som är utvecklande och som även framtida arbetsgivare värderar högt.

Vem kan ansöka?

Du som under året fyller minst 15 år kan ansöka om att bli ledare. Du som fyller 13 och 14 år under året kan ansöka om att bli praktikant, vilket innebär att man både får hjälpa till med uppgifter vid sidan av och vara med som ledare. Som praktikant får man ingen lön men en bra erfarenhet och företräde vid kommande års ledaransökan.

Ansökan för 2022 års friidrottsskolor har öppnat

Fyll i ansökan som ledare, praktikant eller fritidspassare här>

För att fylla i ansökan krävs att du eller din kontaktperson har skapat konto i MyClub. Har du inte skapat konto använder du samma e-postadress som du eller din kontaktperson får klubbinformation till.

Uttagningskriterier ledare

Det är viktigt för föreningen att vi håller en hög kvalitet på vår Friidrottsskola, då denna aktivitet är den första kontakten med Lerum Friidrott för väldigt många barn och föräldrar. Därför är du som ledare väldigt viktig för att friidrottsskolan ska bli en uppskattad aktivitet. Av denna anledning har vi följande uttagningskriterier:

  • Unga Tränare i befintlig grupp har företräde.
  • Ledare som presterat bra under tidigare Friidrottsskolor har företräde.
  • Äldre ledare har företräde.
  • Tidigare praktikanter som presterat bra har företräde.
  • Ju högre egen träningsnärvaro man har desto mer företräde.
  • Vi vill även ha en hyfsat jämn könsfördelning.

Sponsorer

Lerum Friidrott:

Md sl 8304 c pos r2 ppt
Md le logo 2020 rgb orange
Md logga alone 200x72
Stötta Lerum Friidrott när du näthandlar.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub