Nybörjarveckorna

Lerum Friidrotts Nybörjarveckor

Lerum Friidrotts nybörjarveckor är prova-på-veckor för alla barn i stadie 3 och 4 (13-16 år) som har anmält intresse för att börja friidrotta. Under nybörjarveckorna får barnen chansen att testa på friidrott och samtidigt få en grundinskolning av vanliga träningsmoment. Vi informerar också om verksamheten i befintliga grupper samt svarar på alla upptänkliga frågor.

Nybörjarveckorna innebär träning en timme per vecka, två veckor i stöten. Dessa upprepas sedan under följande perioder varje år:

  1. Januari. Intagning när det nya året kommit igång då många vill testa på att friidrotta. Anmäl dig här>>
  2. Maj. I skiftet från inne- till utesäsong då intresset också är stort. Anmäl dig här>>
  3. September. När skolan har kommit igång är det många som är intresserade av att testa på friidrott och de som testar på här bjuder vi in till start i grupp när den nya inomhussäsongen startar första veckan i oktober. Anmäl dig här>>

Anmälningsavgift

Nybörjarveckorna kostar 200 kr per period och då ingår två träningspass med några av klubbens erfarna tränare. Avgiften faktureras inför respektive period.

Vad händer efter Nybörjarveckorna?

Vill du fortsätta med friidrott efter nybörjarveckorna, slussar vi dig vidare till en av våra befintliga träningsgrupper om plats finns. Finns det inte plats är du välkommen att medverka på kommande Nybörjarveckor tills intagning kan ske.

Sponsorer

Lerum Friidrott:

Md sl 8304 c pos r2 ppt
Md le logo 2020 rgb orange
Md logga alone 200x72
Stötta Lerum Friidrott när du näthandlar.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub